Značka: Českáva

Českáva Ital kávová směs

155 Kč 155 Kč 155 Kč 155 Kč 155 Kč 155 Kč 310 Kč 310 Kč 310 Kč 310 Kč 310 Kč 310 Kč 620 Kč 620 Kč 620 Kč 620 Kč 620 Kč 620 Kč od 155 Kč 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 539,13 Kč bez DPH 539,13 Kč bez DPH 539,13 Kč bez DPH 539,13 Kč bez DPH 539,13 Kč bez DPH 539,13 Kč bez DPH od 134,78 Kč bez DPH
Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Zvolte variantu
Hmotnost
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 31.5.2022 Zvolte variantu
Kategorie: Káva
Odrůda kávy: 50% Arabika, 50% Robusta

O kávě a jejím původu

Českáva Ital je jedna z našich dvou kávových směsí na espresso a moka. Zelená kávová zrnka jsou namíchána odborníky v italském Terstu podle italské receptury a poté u nás upražena na míru v naší pražičce Novoroaster. Káva je připravena z 50% kávy Arabika a 50% kávy Robusta. Nejlepší výsledek z této kávy získáte na pákovém, nebo automatickém kávovaru. Na jiné přípravy tuto kávu vzhledem k výběru zrnek a způsobu pražení nedoporučujeme. Připravené espresso má velmi silné tělo, hořkost s tóny hořké čokolády a koňaku, velmi nízkou aciditu a hustou cremu. 

Doporučená příprava kávy

Českáva Ital je namíchána a upražena na espresso, její přípravu tedy doporučujeme pouze na espresso a mléčné nápoje na jeho bázi. Výsledný šálek kávy je intenzivní, výrazně hořký se zanedbatelnou kyselinkou - prostě Ital.

 

Kávu doporučujeme pro přípravu espressa Kávu doporučujeme pro přípravu mléčných specialit Kávu nedoporučujeme pro přípravu filtrovaním

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení