Značka: Českáva

Českáva Ital kávová směs

130 Kč 130 Kč 130 Kč 130 Kč 130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 260 Kč 260 Kč 260 Kč 260 Kč 520 Kč 520 Kč 520 Kč 520 Kč 520 Kč 520 Kč od 130 Kč 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH od 113,04 Kč bez DPH
Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Zvolte variantu
Hmotnost
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 Zvolte variantu
Kategorie: Káva
Odrůda kávy: 50% Arabika, 50% Robusta

O kávě a jejím původu

Českáva Ital je jedna z našich dvou kávových směsí na espresso a moka. Zelená kávová zrnka jsou namíchána odborníky v italském Terstu podle italské receptury a poté u nás upražena na míru v naší pražičce Novoroaster. Káva je připravena z 50% kávy Arabika a 50% kávy Robusta. Nejlepší výsledek z této kávy získáte na pákovém, nebo automatickém kávovaru. Na jiné přípravy tuto kávu vzhledem k výběru zrnek a způsobu pražení nedoporučujeme. Připravené espresso má velmi silné tělo, hořkost s tóny hořké čokolády a koňaku, velmi nízkou aciditu a hustou cremu. 

Doporučená příprava kávy

Českáva Ital je namíchána a upražena na espresso, její přípravu tedy doporučujeme pouze na espresso a mléčné nápoje na jeho bázi. Výsledný šálek kávy je intenzivní, výrazně hořký se zanedbatelnou kyselinkou - prostě Ital.

 

Kávu doporučujeme pro přípravu espressa Kávu doporučujeme pro přípravu mléčných specialit Kávu nedoporučujeme pro přípravu filtrovaním

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: