Vážení zákazníci,

vzhledem k aktuální situaci má naše pražírna do odvolání omezenou provozní dobu PO-PÁ 10:00 - 16:00.

Objednávky pro doručení (Zásilkovna, kurýr) nebo osobní odběr (Táboritská 9, Praha 3) přijímáme přes eshop, email (info@ceskava.cz), telefonicky (773 246 277) nebo ve dveřích obchodu - z bezpečnostních důvodů nyní není umožněn přístup zákazníků do obchodu.

Při osobním odběru přijímáme pouze platby kartou.

Děkujeme za pochopení a přejeme hodně zdraví a klidu.
Vaše pražírna Českáva
Značka: Českáva

Českáva Etiopie Sidamo Gr.2, káva 100% Arabika

150 Kč 150 Kč 150 Kč 150 Kč 150 Kč 150 Kč 295 Kč 295 Kč 295 Kč 295 Kč 295 Kč 295 Kč od 150 Kč 130,43 Kč bez DPH 130,43 Kč bez DPH 130,43 Kč bez DPH 130,43 Kč bez DPH 130,43 Kč bez DPH 130,43 Kč bez DPH 256,52 Kč bez DPH 256,52 Kč bez DPH 256,52 Kč bez DPH 256,52 Kč bez DPH 256,52 Kč bez DPH 256,52 Kč bez DPH od 130,43 Kč bez DPH
Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Zvolte variantu
Hmotnost
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 15.4.2020 Zvolte variantu
Kategorie: Káva
Odrůda kávy: 100% Arabika
Země původu: Etiopie

O kávě a jejím původu

Etiopie leží ve východní Africe a je považována za kolébku kávy. Často se uvádí, že slovo "káva" je přímo odvozeno od provincie Kaffa, kde se káva začala poprvé pěstovat. Českáva Etiopie Sidamo je velmi ovocná a květinová 100% Arabika pocházející z oblasti Sidamo na jihozápadě Etiopie. Zde se káva pěstuje v nadmořských výškách okolo 1600 - 1900 m.n.m. a má díky tomu ovocnější tóny, které jsou pro tyto kávy specifické. Káva je v kvalitě Grade 2 (z 1-5), což u etiopských kávy znamená, že má povolena 4 až 12 defektní zrna ve 300 gramovém vzorku zelené kávy.

Doporučená příprava kávy

Tuto kávu doporučujeme na všechny způsoby přípravy vyjma mléčných specialit. Připravené espresso bude mít středně silné tělo, střední aciditu s tóny citrusů. Filtrované kávy budou mít lehké tělo s lehkými ovocnými a květinovými tóny.

Kávu doporučujeme pro přípravu espressa Kávu nedoporučujeme pro přípravu mléčných specialit Kávu doporučujeme pro přípravu filtrovaním

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: