Značka: Českáva

Českáva Etiopie Sidamo káva 100% Arabika

155 Kč 155 Kč 155 Kč 155 Kč 155 Kč 155 Kč 310 Kč 310 Kč 310 Kč 310 Kč 310 Kč 310 Kč od 155 Kč 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 134,78 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH 269,57 Kč bez DPH od 134,78 Kč bez DPH
Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Čerstvě pro vás zabalíme Zvolte variantu
Hmotnost
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 Zvolte variantu
Kategorie: Káva
Odrůda kávy: 100% Arabika
Země původu: Etiopie

O kávě a jejím původu

Etiopie leží ve východní Africe a je považována za kolébku kávy. Často se uvádí, že slovo "káva" je přímo odvozeno od provincie Kaffa, kde se káva začala poprvé pěstovat. Českáva Etiopie Sidamo je velmi ovocná a květinová 100% Arabika pocházející z oblasti Sidamo na jihozápadě Etiopie. Zde se káva pěstuje v nadmořských výškách okolo 1600 - 1900 m.n.m. a má díky tomu ovocnější tóny, které jsou pro tyto kávy specifické. Káva je v kvalitě Grade 2 (z 1-5), což u etiopských kávy znamená, že má povolena 4 až 12 defektní zrna ve 300 gramovém vzorku zelené kávy.

Doporučená příprava kávy

Tuto kávu doporučujeme na všechny způsoby přípravy vyjma mléčných specialit. Připravené espresso bude mít středně silné tělo, střední aciditu s tóny citrusů. Filtrované kávy budou mít lehké tělo s lehkými ovocnými a květinovými tóny.

Kávu doporučujeme pro přípravu espressa Kávu nedoporučujeme pro přípravu mléčných specialit Kávu doporučujeme pro přípravu filtrovaním

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: