Značka: Českáva

Českáva Brazílie káva 100% Arabika

130 Kč 130 Kč 130 Kč 130 Kč 130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 260 Kč 260 Kč 260 Kč 260 Kč 520 Kč 520 Kč 520 Kč 520 Kč 520 Kč 520 Kč od 130 Kč 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 113,04 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 226,09 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH 452,17 Kč bez DPH od 113,04 Kč bez DPH
Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Čerstvě upražená Zvolte variantu
Hmotnost
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 4.12.2020 Zvolte variantu
Kategorie: Káva
Odrůda kávy: 100% Arabika
Země původu: Brazílie

O kávě a jejím původu

Českáva Brazílie Cerrado Dulce NY2 je jedna z nejprodávanějších evropských natural káv. Káva je pěstována v nadmořských výškách od 800 do 1200 m.n.m a velikost jejích zrn je 17-18. Označení NY2 označuje nejvyšší třídu káv (káv s nejnižším počtem vadových zrn) podle NY Sugar and Coffee Exchange. 

Připravené espresso má vydatnou cremu a vyrovnanou chuť s tóny sladu, mléka a hořké čokolády s dochutí po pražených vlašských ořeších.

Doporučená příprava kávy

Tuto kávu vám doporučujeme pro přípravu espressa nebo mléčných nápojů připravovaných z espressa. Českáva Brazílie Blend je nevhodná pro přípravu filtrovanými metodami jako dripper, french press nebo Aeropress.

Kávu doporučujeme pro přípravu espressa Kávu doporučujeme pro přípravu mléčných specialit Kávu nedoporučujeme pro přípravu filtrovaním

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: