O čokoládovně Jordis
Jordis je česká řemeslná čokoládovna z Hradce Králové, která své čokolády vyrábí od roku 2010. V roce 2014 uspěla na prestižní Academy of Chocolate v Londýně a získala tak historicky první českou medaili. Čokoláda je zde vyráběna pouze "bean to bar" a to z kvalitních a výběrových kakaových bobů, které jsou upraženy a následně rozemlety. Při následném konšování - procesu míchání za tepla - je získána charakteristická lesklá a jemná textura čokolády.
Obsah
Pražené kakaové boby.
Nutriční údaje
Výživové údaje ve 100g
Energie: 634kCal/2653kJ;
tuky: 50g z toho nas. mas. kys.: 31g;
sacharidy: 31g z toho cukry: 0g;
bílkoviny: 14g;
sůl: 0,05g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.