Nejjemnější mletí

Struktura mouky. Ideální pro přípravu turecké kávy v džezvě.

Jemné mletí

Struktura jemného cukru. Toto mletí preferujte pro přípravu espressa a moka kávy.

Středně jemné mletí

Mletí hrubostí odpovídá kuchyňské soli. Takto namletá káva se používá pro přípravu filtrů a Aeropressu (s kratší extrakcí).

Střední mletí

Káva je mletá na hrubost písku a je ideální pro přípravu filtrů, vacpotu nebo Aeropress (s delší extrakcí).

Středně hrubé mletí

Káva namletá tímto způsobem je vhodná pro přípravu na Chemexu nebo Clever dripperu, a je v zhruba v hrubosti drsnějšího písku.

Hrubé mletí

Mletí kávy odpovídá mořské soli a je nejvíce vhodné na přípravu French pressu.

Velmi hrubé mletí

Tento způsob mletí je vhodný v zásadě jen na přípravu Cold brew. Kousky zrnek dosahují velikosti kuliček pepře.